Malá ukázka

27. 6. 2017 17:30
Rubrika: Nezařaditelné

Jak dlouho může kněz dávat novokněžské požehnání? Jsou tací, co říkají, že do té doby, dokud může rozdávat primiční obrázky, tedy dokud má co rozdávat. Je-li tomu tak, skončila má novokněžská éra zhruba deset měsíců od svěcení a primice, totiž na počátku května roku 2016. A to jsem, prosím pěkně, nechával udělat dotisk!

Jsou tomu právě dva roky od mé primice. Možná by to mohla být příležitost k ukázce motivů, které jsem na primiční obrázky využil. Nedařilo se mi tenkrát rozhodnout se, který z možných motivů vyberu – a tak jsem nechal udělat všechny. Račte se podívat.

Jen laskavé čtenáře a diváky prosím: nestahujte a nešiřte tyto obrázky. Jsou chráněny autorskými právy; dostal jsem dovolení je využít pro svou osobní potřebu, ne pro nekontrolované šíření. Věřím, že si nebudete zatěžovat svědomí tím, co bych musel pokládat za krádež…

A docela by mě zajímalo, o kterých byste řekli, že byly nejdříve rozebrané!

obrázek z pozvánky na primici a svěcení

© MIA přání

fotografie z primice jsou zde – veliké díky, Viktore!

 

 

Zobrazeno 3255×

Komentáře

HelenaH

5-miluji obrázky pana Jana Knapa. Mám je spojené s jedním nedávným obdobím svého života (těžkým obdobím), s modlitební knížkou která mě v té době provázela a byla ilustrovaná právě panem Knapem.

Becket

Netrefil se nikdo. Nejdříve byla rozebrána varianta č. 6, následovala č. 5, pak už to bylo zhruba nastejno.

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz